Остров свободы

Объявление

Добро пожаловать!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Остров свободы » Другие конкурсы прогнозов » Oбговорення турніру NBA 07-08

Oбговорення турніру NBA 07-08

Сообщений 1 страница 17 из 17

1

Цікаво, чи будемо продовжувати турнір з баскету? І хто знає як це зробити?

Отредактировано Математик (2007-11-21 14:24:02)

0

2

Ну по ходу - ти виграв. Бо перший. У мене пропало все бажання прогнозувати. Вадим, думаю, вже не буде нічого організовувати ні тут, ні на форумі Сєга спорта. Та й таке...

0

3

Ну може пізніше з'явиться.

0

4

Я б міг бути головним підрахуєм))) цієї теми прогнозів НБА, та мені в лом... Ще й в правилах плаваю - страшно вумні вони!

Отредактировано Бади Мандарин (2007-11-20 16:20:49)

0

5

Рахувати я можу, але не можу перекинути всі пости з таблицями. А писати нові... ти ж сам розумієш.
1.Правда можна просто зберегти результати турніру (очки і кількість ігор), а почати писати вже з тих матчів хто де зупинився.
2.Можна все почати спочатку, час ще є.
Головне зібрати людей і мати одну копію таблиці з командами (тобто матрицю, а там кожен собі буде роздуплятись).

0

6

Свяжитесь с Вадимом, через мыло в его профиле на форуме, дайте ссылку, или просто побеседуйте....

0

7

Я зв"язався - каже, що сам хотів з"явитися. Респект Вадиму! За те, що погодився тут зареєструватися.

0

8

2112 написано:

"Всем привет!  Думал, что МС форум нормализуется и кое- кто уйдет туда, где был последние пол года. Всё- таки не хорошо оставлять шредер не кормленным:-) Но сталося як не гадалося.

Ура! Всем пригрозили пальцем и шлёпнули непослушных деток по попке (на горі вже "домовились") и скостили бан до недели. Кроме меня:-) Рад, что моё чувство юмора оценили:-)  В общем когда-нить вернусь на форум МС (нравился он мне, да и привык), но только когда там не будет Чили Вили. Простите, Микки Мауса, так нормально?

Насчёт турнира. У меня есть его "матрица" так, что берите кому охота его вести. Я наверно буду участвовать. Выложил это добро здесь http://vadim2112.narod.ru

Вадим"

0

9

Може щось із цього вийде, але не знаю, чи часу вистачить на підрахунки. Просто не маю можливості ввечері спокійно в неті сидіти, доведеться все робити вднь. А скільки людей ще будуть брати участь? Трьох я вже знаю: Математик, 2112, Бади Мандарин. Попревте мене, якщо я не правий.

0

10

Ну що, ніби все готово, "ласкаво просимо до хати". Переносьте свої результати і будемо продовжувати.

0

11

Прогнози ставити на НБА буду. Це без питань.

Отредактировано Бади Мандарин (2007-11-21 17:45:04)

0

12

Бади Мандарин написал(а):

Оля питає: то передавати листа від Математика МегаПорту, щоб той кинув його ЧП?

Лише в тому разі, якщо є гарантії, що лист буде висіти у відповідній темі ("до адміністрації форуму") і поряд будуть його офіційні пояснення та вибачення за несправедливість та перевищення своїх повноважень. Якщо він ще памятає за що повидаляв стількох людей.

0

13

Щас скину свої старі прогнози.

Отредактировано Бади Мандарин (2007-11-21 17:39:08)

0

14

Можеш скинути свій номер на майбутнє, але я не хочу обговрювати персону ЧБ. А взагалі, дякую за розуміння та підтримку.

0

15

То що і ми будемо переїжджати? Але наскільки я розумію, окрім трьох осіб які дали згоду на продовження участі у турнірі більше ніхто не братиме участь, чи як?

0

16

Я! Как только одуплюсь с правилами - сразу прогнозировать!

0

17

Наш турнір також переїхав, не відставайте і Ви!!!

0

Вы здесь » Остров свободы » Другие конкурсы прогнозов » Oбговорення турніру NBA 07-08