Цікаво, чи будемо продовжувати турнір з баскету? І хто знає як це зробити?
Отредактировано Математик (2007-11-21 14:24:02)
Остров свободы |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Остров свободы » Другие конкурсы прогнозов » Oбговорення турніру NBA 07-08
Цікаво, чи будемо продовжувати турнір з баскету? І хто знає як це зробити?
Отредактировано Математик (2007-11-21 14:24:02)
Ну по ходу - ти виграв. Бо перший. У мене пропало все бажання прогнозувати. Вадим, думаю, вже не буде нічого організовувати ні тут, ні на форумі Сєга спорта. Та й таке...
Ну може пізніше з'явиться.
Я б міг бути головним підрахуєм))) цієї теми прогнозів НБА, та мені в лом... Ще й в правилах плаваю - страшно вумні вони!
Отредактировано Бади Мандарин (2007-11-20 16:20:49)
Рахувати я можу, але не можу перекинути всі пости з таблицями. А писати нові... ти ж сам розумієш.
1.Правда можна просто зберегти результати турніру (очки і кількість ігор), а почати писати вже з тих матчів хто де зупинився.
2.Можна все почати спочатку, час ще є.
Головне зібрати людей і мати одну копію таблиці з командами (тобто матрицю, а там кожен собі буде роздуплятись).
Свяжитесь с Вадимом, через мыло в его профиле на форуме, дайте ссылку, или просто побеседуйте....
Я зв"язався - каже, що сам хотів з"явитися. Респект Вадиму! За те, що погодився тут зареєструватися.
2112 написано:
"Всем привет! Думал, что МС форум нормализуется и кое- кто уйдет туда, где был последние пол года. Всё- таки не хорошо оставлять шредер не кормленным:-) Но сталося як не гадалося.
Ура! Всем пригрозили пальцем и шлёпнули непослушных деток по попке (на горі вже "домовились") и скостили бан до недели. Кроме меня:-) Рад, что моё чувство юмора оценили:-) В общем когда-нить вернусь на форум МС (нравился он мне, да и привык), но только когда там не будет Чили Вили. Простите, Микки Мауса, так нормально?
Насчёт турнира. У меня есть его "матрица" так, что берите кому охота его вести. Я наверно буду участвовать. Выложил это добро здесь http://vadim2112.narod.ru
Вадим"
Може щось із цього вийде, але не знаю, чи часу вистачить на підрахунки. Просто не маю можливості ввечері спокійно в неті сидіти, доведеться все робити вднь. А скільки людей ще будуть брати участь? Трьох я вже знаю: Математик, 2112, Бади Мандарин. Попревте мене, якщо я не правий.
Ну що, ніби все готово, "ласкаво просимо до хати". Переносьте свої результати і будемо продовжувати.
Прогнози ставити на НБА буду. Це без питань.
Отредактировано Бади Мандарин (2007-11-21 17:45:04)
Оля питає: то передавати листа від Математика МегаПорту, щоб той кинув його ЧП?
Лише в тому разі, якщо є гарантії, що лист буде висіти у відповідній темі ("до адміністрації форуму") і поряд будуть його офіційні пояснення та вибачення за несправедливість та перевищення своїх повноважень. Якщо він ще памятає за що повидаляв стількох людей.
Щас скину свої старі прогнози.
Отредактировано Бади Мандарин (2007-11-21 17:39:08)
Можеш скинути свій номер на майбутнє, але я не хочу обговрювати персону ЧБ. А взагалі, дякую за розуміння та підтримку.
То що і ми будемо переїжджати? Але наскільки я розумію, окрім трьох осіб які дали згоду на продовження участі у турнірі більше ніхто не братиме участь, чи як?
Я! Как только одуплюсь с правилами - сразу прогнозировать!
Наш турнір також переїхав, не відставайте і Ви!!!
Вы здесь » Остров свободы » Другие конкурсы прогнозов » Oбговорення турніру NBA 07-08